Stoelaanpassingen

Het verstevigen van de zitting of rugleuning, verlengen van de zitting, opvullen van de stoelwangen, inbouwen van bedienbare lumbaalsteunen en stoelverwarming. U vraagt – wij knippen, stikken, schuren, zagen, lassen en vullen.

Als u een auto koopt, krijgt u in deze auto exact dezelfde stoelen als elke andere koper. Vreemd eigenlijk, want een stoel moet net als een kledingstuk goed passen. Als kledingwinkels maar één maat zouden verkopen, loopt het grootste deel van Nederland er heel slecht bij.
Voor autostoelen geldt daarbij nog dat een verkeerde pasvorm rugklachten kan veroorzaken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw autostoel aan te passen zodat deze wél comfortabel zit, naar uw eigen wensen.
Een stevigere rug, verlaagde zitting, boller, holler, voller… totdat het goed aanvoelt.

Speciaal voor klachten van de onderrug voorzien wij stoelen van opblaasbare lumbaalsteunen. Hiermee kunt u continue zelf de mate van ondersteuning bepalen. Heeft u jaren probleemloos gereden, maar zit uw auto- of vrachtwagenstoel niet meer lekker? Grote kans dat de vulling aan het verslijten is. Wij herstellen of vernieuwen deze naar wens.
Om helemaal comfortabel te zitten, kunt u er voor kiezen om stoelverwarming te laten inbouwen – laat de winter maar komen!

Onze diensten