Address:Zoeterwoudseweg 25-BC, Leiden

Over ons

VAN DER WERF

Over ons

Volledige voer- en vaartuigen beklederij

Autobeklederij van der Werf is al sinds 1951 een ambachtelijke werkplaats, goed bereikbaar gelegen aan de rand van Leiden. Onze projecten omvatten stoffering en leder voor boten, jachten, bedrijfswagens, autobekleding -zoals stoffen en lederen bekleding van deuren en stoelen- alsmede motorzadels, bootkussens, vliegtuigstoelen, cabrioletdaken of -kappen, stoelaanpassingen, reparaties en restauraties. Werkgebieden zijn zowel de zakelijke als particuliere markt.

Met jarenlange ervaring en enthousiasme weten we ieder project tot een succes te volbrengen. Met authentiek gereedschap kunnen we hoogwaardig werk verrichten voor zowel nieuw als klassiek. Werkzaamheden kunnen het herstellen van een brandgaatje zijn tot compleet nieuw bekleden van een autostoel of het restaureren van het interieur van klassieke auto of oldtimer. Bel gerust vrijblijvend voor meer informatie of kom langs.

Wij zijn Van der Werf

Onze vakmensen

We zijn in de wijde regio een bekend adres voor stoelaanpassingen, bekleden, cabriodaken en brandgaatjes, maar onze specialistische materiaalkennis en praktijkervaring wordt door bedrijven uit het hele land gevraagd voor uiteenlopende klussen. – Hoe aparter, hoe leuker!