Address:Zoeterwoudseweg 25-BC, Leiden

Diensten

Diensten

Wat wij doen

Begonnen in 1951, omvat de naam ‘autobeklederij’ al lang niet meer alle activiteiten die eigenaar Bas Kallenberg en zijn ambachtslieden uitvoeren in het atelier van Beklederij Van der Werf. Naast auto’s en alles daaromheen, stofferen en bekleden wij sloepen, jachten, vliegtuigen, vrachtwagens en horeca-interieurs, maar fabriceren ook éénmalige items – hoe aparter, hoe leuker!”

Oldtimer restauratie

Oldtimer restauratie

Volledige restauratie van oldtimer interieurs is gespecialiseerd werk. Onze ambachtslieden hebben aandacht voor de kleinste details.

Met onze sinds 1951 opgedane ervaring kunnen wij uw klassieker weer in “oude” staat terugbrengen. Van het tapijt tot de hemel, elk onderdeel wordt opgeknapt of vernieuwd.

Verder lezen

Cabriokappen

Cabriokappen

Met de wind in de haren en de zon op de huid door het landschap toeren: wat kan er beter zijn? Weinig, behalve als die wind en zon ook de auto binnen komen terwijl het cabriodak dicht is. Na verloop van tijd zal elke kap slijtage vertonen. Vaak is het mogelijk om vervanging uit te stellen door een kleine reparatie: het hechten van een scheur of naad en het vervangen van een verdroogde ruit. Als er toch een nieuw dak nodig is, leveren wij daken in de bekende Sonnenland kwaliteit in de kleur van uw keuze en zetten wij dat er vakkundig voor u op.

Verder lezen

Boten, Sloepen en jachten

Boten, Sloepen en jachten

Kussens, bekleding en afdekzeilen: watersporters zijn bij ons aan het juiste adres. Leiden is bij uitstek een waterstad: voor boten tot acht meter lengte hebben we zelfs een aanlegplek direct naast ons atelier! Bootkussens maken wij op maat: van de zitplaatsen wordt op locatie een mal genomen, waarna wij volgens uw wensen de kussens fabriceren. Ook voor jachten en speedboten maken wij unieke luxe interieurs naar specificatie.

Verder lezen

Stoelaanpassingen

Stoelaanpassingen

Stoelaanpassingen zoals het verstevigen van de zit of rug, verlengen van de zitting, opvullen van de stoelwangen, inbouwen van bedienbare lumbaalsteunen en stoelverwarming. U vraagt – wij knippen, stikken, schuren, zagen, lassen en vullen.

Als u een auto koopt, krijgt u in deze auto exact dezelfde stoelen als elke andere koper. Vreemd eigenlijk, want een stoel moet net als een kledingstuk goed passen. Als kledingwinkels maar één maat zouden verkopen, loopt het grootste deel van Nederland er heel slecht bij.

Verder lezen

Motor- en scooterzadels

Motor- en scooterzadels

Het bekleden en repareren van motorzadels en scooterzadels is ons dagelijks werk.

Het zadel is een integraal onderdeel van elke motorfiets. Het moet een goed weggevoel geven, comfortabel zitten en liefst ook nog eens fraai tonen – of het nu gaat om een zomerse hobby of een dagelijks werkpaard. Hoe dan ook is het juiste zadel een belangrijke factor in het rijplezier.

Verder lezen

Horeca, praktijkstoelen

Horeca, praktijkstoelen

Praktijkstoelen en interieurs voor (horeca-) bedrijven, tandartsen, fysiotherapeuten, ziekenhuizen en instellingen vallen ook onder het werkgebied van Beklederij Van der Werf – de term “autobekleder” is blijven hangen, maar dekt de verschillende specialismen al decennia niet meer.

Verder lezen

Vrachtwagens

Vrachtwagens

De cabine van een vrachtwagen heeft vaak een driedubbele functie: huiskamer, werkplek en slaapkamer. Elke beroepsrijder heeft af en toe een nieuw matras of een renovatie van een doorgezakte, versleten zit nodig. Eventueel gebruik makend van een ruilsysteem, kan uw Scania, DAF of Volvo truck zonder downtime op de weg blijven. U of uw chauffeurs zakken onderuit door glad geworden leer? Ook dat lossen we op.

Verder lezen

andere reparaties of restauraties?

Heeft u een vraag over verzoek over andere reparaties of restauraties?

Dan kunt u hieronder met ons contact opnemen door ons formulier in te invullen of u kunt direct telefonisch contact met ons opnemen.

0
Stoelen bekleed
0
Autodaken vernieuwd
0
Interieurs gestyled
0
Tevreden klanten

Kunnen wij u helpen?

Natuurlijk gaan veel klussen om maatwerk. En aangezien wij handwerk leveren hoeft een vraag niet standaard te zijn. Mocht u niet zeker weten wat er precies moet gebeuren? Ons team van vakmensen adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact