Horeca, praktijkstoelen

Interieurs voor horeca, alsmede praktijkstoelen voor tandartsen, fysiotherapeuten, ziekenhuizen en instellingen vallen ook onder het werkgebied van Beklederij Van der Werf – de term “autobekleder” is blijven hangen, maar dekt de verschillende specialismen al decennia niet meer.
Praktijkmeubilair wordt intensief gebruikt, het is onvermijdelijk dat dit door slijtage of beschadiging af en toe moet worden ververst. Voor praktijken werken we met een 1-daags systeem: ’s ochtends halen we de stoel(en) op, ’s middags brengen we deze herbekleed terug. Op deze manier wordt de overlast tot een minimum beperkt.

Alle soorten bekleding zijn uiteraard mogelijk, maar noemenswaardig zijn onze kunstleders die speciaal voor gebruik in zorginstellingen worden gemaakt en een antimicrobiële werking hebben. Deze kunstleders zijn zeer slijtvast, bestand tegen de meeste soorten vlekken en zijn eenvoudig schoon te maken.

Bent u toe aan een nieuwe look voor uw horecabedrijf? Wij hebben jarenlange ervaring in het opnieuw bekleden van restaurantstoelen en op maat gemaakte horecabanken. Onze klanten zijn zowel het bruine café op de hoek als grote ketens.

Onze diensten