Address:Zoeterwoudseweg 25-BC, Leiden

Reparaties

Alles is te repareren

Reparaties en restauraties

Brandgat reparatie

Zit er een brandgat in de bekleding? Een klein brandgaatje is vaak gemakkelijk te repareren. In de meeste gevallen is dat een kleine reparatie. Grotere brandgaten hebben soms iets meer zorg nodig om te verhelpen. Wij kijken graag naar de beste oplossing.

Mercedes-Benz-stoel-geplooid-02

Stoel ingezakt

Een ingezakte stoel is meestal een gevolg van versleten veren. Dit is te verhelpen door de vering van de stoel te vervangen. Op die manier wordt de stoel in oude staat hersteld, en is de bekleding meestal gewoon terug te plaatsen. Een stoelreparatie of restauratie zorgt dat de stoel weer goed zit.

Mercedes-Benz-stoel-geplooid-02

Scheur in leer

Leer is een natuurlijk product, wat scheurtjes of scheuren op kan leveren. Scheurtjes in leer zijn goed te repareren, of het nou om zwart, donker of licht leer gaat. Wij geven ook graag tips om leren stoelen goed te behandelen.

Mercedes-Benz-stoel-geplooid-02

Kunnen wij u helpen?

Natuurlijk gaan veel klussen om maatwerk. En aangezien wij handwerk leveren hoeft een vraag niet standaard te zijn. Mocht u niet zeker weten wat er precies moet gebeuren? Ons team van vakmensen adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact